Saniclear Slide schuif douchedeur anti-kalk 120x200cm | 7432030580567

Nieuw in de Slide serie van Saniclear: de Saniclear Slide schuifdeur. De Slide schuifdeur is gemaakt van 5mm dik veiligheidsglas met een NANO anti-kalk coating. De NANO coating zorgt ervoor dat water zich minder goed kan hechten aan het oppervlak. Dit maakt het reinigen van het glas gemakkelijk en zorgt voor een lange levensduur van je douche. 
In de profielen van de schuifdeur zit een verstelbaarheid. Omdat de deur aan beide zijden in een profiel geplaatst wordt is de totale verstelbaarheid 3cm. Dit betekent dat de deur verstelbaar is van 119 – 122cm. Door de verstelbaarheid is de deur passend de maken in de nis waarin je hem plaatst maar ook te plaatsen tegen wanden die niet 100% haaks staan. Vanwege de stelmogelijkheiden zijn oneffenheden op te vangen. De schuifdeur is links of rechts te plaatsen.
De profielen van de deur zijn afgewerkt in chroom voor een luxe uitstraling in je badkamer. Door de dubbele wieltjes schuift de deur gemakkelijk en comfortabel open en dicht. 
Het is ook mogelijk om de Slide schuifdeur te combineren met een zijwand, kijk hiervoor bij de complete Saniclear Slide cabine’s. 
Vergeet niet je nieuwe douchedeur compleet te maken met de handige toebehoren!

artikelnummer: SK302SL120GL
Ean: 7432030580567

Prijs:  169.00  (klik hier voor meer informatie)