Saniclear Redro douchewand 80x200cm ANTI-kalk 8mm chroom | 7432030460432

De douchewanden van Saniclear Redro zijn gemaakt van 8mm veiligheidsglas. 8mm staat garant voor stabiliteit en kwaliteit. Het glas is niet alleen 8mm dik, maar ook nog eens voorzien van een anti-kalk coating. Deze coating is er vanuit de fabriek in geperst. Een anti-kalk coating zorgt ervoor dat water niet kan hechten aan het glas. De druppels rollen van het glas af. Zo voorkomt u kalk-aanslag. Water kan echter wel opdrogen, wat voor kringen zorgt. Om het glas zo netjes mogelijk te houden, dient u het droog te trekken met een wisser. Een handig model vindt u terug onder de toebehoren.
Dit douchescherm is tevens voorzien van een aluminium muurprofiel en een messing stabilisatiestang. Deze stabilisatiestang is standaard 100cm lang en kan ingekort worden op maat. In het muurprofiel zit 2cm stelmogelijkheid. Hierdoor kunt u de inloopdouche ook plaatsen op vloeren die een afschot hebben.
Specificaties: 
8mm dik veiligheidsglas
80cm breed 
200cm hoog
Anti-kalk glas
Voorzien van 100cm stabilisatiestang
Voorzien van bevestigingsmateriaal
Rechtstreeks op de vloer te plaatsen
Let op: bij de cabine wordt een verouderde montagehandleiding geleverd. De meest recente kunt u vinden onder het kopje ‘Downloads’.
Zie ook de toebehoren voor handige artikelen die het douchen makkelijk maken.

artikelnummer: SK30000
Ean: 7432030460432

Prijs:  169.00  (klik hier voor meer informatie)