Geberit UP320 toiletset met Sanigoods Alpha toiletpot incl. softclose zitting en sproeier | 7439656225254

Profiteer van een voordelige setprijs! Deze set bestaat uit een strak afgewerkte keramiek toiletpot met een matte afwerking. De pot heeft een hart-op-hart maat van 18 centimeter en verdekte bevestigingen. 
Hangend toilet met RVS bidetsproeier
Water is een belangrijk element om iets schoon te krijgen. Kies daarom voor een wc met bidet sproeier. De sproeier is aan te sluiten op een kraantje in combinatie met een flexibele aansluitslang (zie onderstaande toebehoren). Na een toiletbezoek voel je je fris en schoon.
Daarnast bevat de set een UP320 Duofix reservoir van Geberit. Deze beschikt over een dual flush systeem, wat inhoudt dat u kunt kiezen voor een grote of kleine spoeling. Het reservoir is 47cm breed, 113,5cm hoog en 15cm diep. Op dit reservoir passen luxe drukplaten en eventueel een toiletblokhouder. Zie de toebehoren om dit bij te bestellen.
Op één van afbeeldingen is te zien welke keuze er is betreft de drukplaten. Standaard is het setje voorzien van de Sigma 01 witte drukplaat. De andere 10 platen hebben een meerprijs.
Zie toebehoren voor de toiletblokhouder. Met deze toiletblokhouder kunt u een toiletblokje laten oplossen in uw reservoir en heeft u geen lelijk toiletblokje meer in uw pot hangen.
Specificaties:
Keramisch toiletpot
Diepspoel
HoH: 18cm
Blinde ophanging
2 jaar garantie

artikelnummer: sk22270
Ean: 7439656225254

Prijs:  538.99  (klik hier voor meer informatie)