Geberit UP100 toiletset met Sanigoods Alpha rimless toiletpot incl. softclose zitting en sproeier | 7439656225230

Profiteer van een voordelige setprijs! Deze set bestaat uit een strak afgewerkte keramiek toiletpot met een matte afwerking.  De pot heeft een hart-op-hart maat van 18 centimeter en verdekte bevestigingen. 
Randloze toiletpot
Dit toilet heeft geen spoelrand. De spoeling komt uit een spuitmond achterin de pot. Een toiletpot zonder spoelrand is vele malen hygiënischer dan een pot met rand omdat vuil zich niet kan ophopen. Het is tevens gemakkelijker om de pot schoon te maken.
Hangend toilet met RVS bidetsproeier
Water is een belangrijk element om iets schoon te krijgen. Kies daarom voor een wc met bidet sproeier. De sproeier is aan te sluiten op een kraantje in combinatie met een flexibele aansluitslang (zie onderstaande toebehoren). Na een toiletbezoek voel je je fris en schoon.
Daarnaast bevat de set een UP100 Duofix reservoir van Geberit. De 2 doorspoel knoppen kunnen ingesteld worden, zodat er maximaal water bespaard wordt. De kleine knop kan van 3 tot 4 liter ingesteld worden. De grote knop van 4,5 tot 7,5 liter. Ook de hoogte van het reservoir is verstelbaar. Bekijk de technische tekening om te zien wat de afstel mogelijkheden zijn. Dit reservoir van Geberit is eenvoudig te installeren. Bekijk de installatie video.
Met dit reservoir kunt u 6 verschillende drukplaten combineren. Het uiterlijk van de drukplaten kunt u zien op één van de afbeeldingen.
Specificaties:
Keramisch toiletpot
RVS sproeier
Randloos
Diepspoel
HoH: 18cm

artikelnummer: SK22267
Ean: 7439656225230

Prijs:  549.00  (klik hier voor meer informatie)